Kedves Látogató,

Amennyiben az Ön garanciajegyén látható a logónk, akkor Ön az esetleges garanciális kérdéseket közvetlenül cégünkkel (és nem a vásárlás helyén) tudja intézni.

A törvényben előírt kötelező szavatosság mellett garanciát termékeinkre az alábbiak szerint vállalunk:

– 10 ezer Ft alatti készülékekre 3 hónap, 10 ezer Ft feletti készülékekre 6 hónap. A 2000 Ft alatti porlasztókra, patronokra, kazánokra, kiegészítőkre nem vállalunk garanciát.
– A Dvarw E tank esetében a rozsdamentes részekre üzemszerű használat mellett élettartam garanciát vállalunk. A gumi, polikarbonát és műanyag alkatrészekre értelemszerűen garancia nem vállalható.

A garanciális ügyintézés menete:

Vásárlása során megkapja garanciakártyánkat, mely tartalmazza a vásárlás dátumát, a termék nevét és a dohánybolt pecsétjét. A garanciális igény a garanciakártyával és a nyugtával/ÁFA-s számlával együtt érvényesíthető.
A problémás készüléket (a garanciakártyával, nyugtával, rövid hibaleírással és visszapostázási címmel együtt) kérjük a Nasrullah Kft, 1119, Budapest, Vahot u. 6. címre postázni. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
A hibát maximum 14 napon belül elhárítjuk, a készüléket költségmentesen visszapostázzuk Önnek. Amennyiben a javítás nem lehetséges, a hibás készüléket cseréljük.
Garanciális ügyekben elérhetőségünk: garancia@ecigis.hu ill. 06306636399.

Nem garanciális okok:

– A termék bárminemű hibás működtetése.
– A termék szétszedése, leesése, más töltővel való töltése, nem hozzávaló patron használata.
– Kapcsolós akkumulátoroknál a kapcsoló beszakadására nincs garancia, erősebb nyomásra ez megtörténhet. A garancia semmilyen mechanikus eredetű sérülésre nem vonatkozik.
– Amennyiben egy termék azért hibásodott meg, mert folyadék (utántöltő liquid) folyt rá vagy bele, nem tudunk rá garanciát vállalni.
– A garancia csak az adott termékre vonatkozik, nem terjed ki a termék által okozott más, további tárgyakra.
– Az akkumulátorok élettartalma 300 töltés ciklus és már az első ciklustól gyengül a kapacitása, tehát nem minősül hibának, ha kis mértékben gyengül vagy 300 töltés után nem működik az akkumulátor.
– Készülékek festésének, burkolatának kopása. A készülékek festésének, bevonatának tartósságát erősen befolyásolja a használat módja és gyakorisága valamint a használó bőrtípusa. Ne tartsuk a készüléket zsebben apró vagy kulcs mellett.